A W-THERMOCHEM Kft Üdvözli Weblapján

Az innováció bűvöletében

A W-THERMOCHEM Kft Üdvözli Weblapján

Korszerű technológia

A W-THERMOCHEM Kft Üdvözli Weblapján

Gyors, precíz és biztonságos

A W-THERMOCHEM Kft Üdvözli Weblapján

Salamander

SALAMANDER STREAM LINE 76 műanyag nyílászáró

A SALAMANDER SL 76 műanyag nyílászárók kiváló hőszigetelő képességéről már minden a műanyag ablakokat érdeklő ember olvashatott. Extra sima felületének és íves kiailakításának köszönhetően könnyű takarítani, ráadásul a sima felületen nehezebben áll meg a szennyeződés és a víz is.

Nagyon vastag az 5 légkamrás műanyag ablakok közt a legvastagabb 84mm-es szárnnyal rendelkezik. Amihez szintén egy kiemelkedően vastag 76mm-es tok tartozik.

A német illetőségű Salamander nyílászárókat Európa szerte egyre jobban kedvelik a vásárlók, így ezeknek a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a legnevesebb márkák közé sikerült feltornásznia magát.

A megemelt műanyag nyílászáró tok és ablak szárny vastagságnak köszönhetően ideális a 3 rétegű üveg alkalmazására is.

Sok cég alkalmaz olyan műanyag ablak szárnyat ami íves vízvetős kialakítású, de a SALAMANDER ablakoknak sikerült ezt a legjobban megvalósítani. A vízvetős szárny lényege, hogy a külső tömítő gumit ne érje a nyílászáró külső oldalán lefolyó csapadék.

A nyílászáró legfőbb jellemzői:

  • Egyedül álló tok és szárny vastagság az 5 légkamrás műanyag nyílászárók közt
  • 84mm-es műanyag ablak szárnyak
  • 76mm-es műanyag nyílászáró tok
  •  “A” kategóriás extra sima felületű nyílászáró profil
  • Ideális 3 rétegű üvegezéssel de rendelhető normál 2 rétegű üveggel is
  • fehér és színes kivitelben egyaránt rendelhető
  • extra puha gumitömítés a tökéletes záródás érdekében.
SALAMANDER STREAM LINE 76 műanyag nyílászáró

A Salamander StreamLine 76 műanyag nyílászárót minden lakásba és házba javasoljuk ahol fontos az esztétikus megjelenés és a kiváló hőszigetelés. Nem csak a kínálatunk legkedvezőbb árával büszkélkedik de a felhasználhatóság szempontjából is a legsokrétűbb műanyag nyílászárók közt tartjuk számon.

SALAMANDER BluEvolution 92 műanyag nyílászáró

SALAMANDER BluEvolution 92 műanyag nyílászáró

A Salamander  Blu Evolution 6 légkamrás műanyag nyílászáró a legvastagabb nem kevesebb mint 92mm-es beépítési mélységgel rendelkező műanyag ablak. Ezzel a kínálatunk legmasszívabb nyílászárójává avanzsálta magát. A nyílászáró tökéletes szigeteléséért a valódi középtömítés mellett a 3 rétegű üveg gondoskodik. Ráadásul a 3 rétegű üvegért nem kell felárat fizetnünk mivel alapáron kapjuk a nyílászáróhoz.

A 6 légkamrás “A+” kategóriában magasabb műszaki tartalmat biztosít mint a Kömmerling 88+ műanyag ablak. Normál 3 üvegezés mellett ideális mindenhol ahol a tökéletes szigetelésre törekszünk. Passzívházakhoz és téglaépületekbe egyaránt javasolt, a passzívházakhoz is ideális nyílászáró.

Egy felső kategóriás műanyag ablak nem lenne teljes ha nem lehetne elérni a fehér színen kívül egyéb színekben is. A fehér színben szürke gumitömítéssel míg a színes nyílászáróknál fekete gumival érhető el.

A nyílászáró főbb tulajdonságai: